Nieuws


Een kort pleidooi voor de verkiezingsprogramma’s
SBF september 2016
Lees verder >>

FIN en ECSP gaan partnership aan
25 februari
Lees verder >>

E&Y Publication - Global Giving
Private trends and public challenges, nov 2015
Lees verder >>

Artikel Rien van Gendt in Alliance
december 2015
Lees verder >>

Verslag ontmoeting lokale fondsen en vermogensfondsen
14 september 2015
Lees verder >>

Opkomst van vermogensfondsen
Interview met Rien van Gendt
Lees verder >>

Graag ontvang ik een exemplaar van de publicatie ‘Handreiking Verantwoord Beleggen’


Deze handreiking is samengesteld door de werkgroep Totaal Rendement op Vermogen (TROV) en uitgegeven door Lenthe Publishers Bv. Het versterkt informatie over verantwoord beleggen, biedt een eenvoudig stappenplan om te komen tot een verantwoord beleggingsbeleid en biedt houvast voor een eerste stap en/of het beter borgen van verantwoord beleggen in de organisatie.

In de publicatie ‘Handreiking Verantwoord Beleggen' leest u hoe besturen van vermogensfondsen er voor zorgen dat het belegd vermogen geen negatieve effecten heeft op de samenleving. De 'waterscheiding' die ooit is aangebracht tussen de bestedingen en de beleggingen wordt ter discussie gesteld. De publicatie telt 64 pagina's.

Indien u een exemplaar wenst te ontvangen van deze publicatie, verzoeken wij u het bedrag van € 14,- (dit is inclusief 4,00 verzendkosten) over te maken op bankrekening NL10DEUT 042.47.34.206 ten name van de Vereniging van Fondsen in Nederland – FIN onder vermelding van Publicatie ‘Handreiking Verantwoord Beleggen'. Na ontvangst van uw bijdrage wordt de publicatie z.s.m. naar het door u opgegeven adres gestuurd.

Uw gegevens


 


Verzendadres

 
 
 
 
 
 
 
* verplichte velden